Verificari Auto
Experienta noastra la indemana ta!

DOWNLOADEAZA GRATUIT!

Tu Cum Te Protejezi De Inselatoriile Comerciantilor Auto?

Citeste ghidul nostru cu TOP 10 CELE MAI FRECVENTE PROCEDEE prin care poti fi pacalit sa cumperi o masina second-hand care nu este deloc ceea ce pare.

 

 

 

 

 

Evita tepele la care apeleaza comerciantii de masini...

Si bineinteles TIMP si BANI pe care ii vei cheltui ulterior dupa ce ai cumparat masina si vezi ca are deja probleme.

Cu aceste 10 PONTURI PRETIOASE vei stii unde sa te uiti si ce intrebari sa pui vanzatorului de masini.

 

  • Gaseste un profesionist auto care are experienta cu vanzatorii de masini second-hand.
  • Gaseste un profesionist care poate face o verificare amanuntita la masina pe care vrei sa o cumperi.
  • Gaseste un profesionist auto care are cunostintele si aparatura necesara pentru a face o verificare tehnica completa.
"Sunt foarte multe capcane ASCUNSE pe care le au masinile second-hand si de care um om obisnuit nu stie."
Alex
Mecanic Auto

Aceste 10 ponturi te ajuta daca...

Vrei sa cumperi o masina second-hand si nu vrei sa iei cea mai mare teapa platind pe o masina cat nu face. Vei afla secretele samsarilor de masini care apeleaza la tot felul de metode prin care sa insele un om obisnuit si fara prea multe cunostinte in domeniul auto.

aFLI DINAINTE CE TREBUIE SA VERIFICI LA O MASINA SECOND-HAND

Dupa ce ai citit cele 10 PONTURI PRETIOASE vei stii la ce anume trebuie sa te uiti ca sa-ti dai seama daca masina ascunde vreun defect major sau nu.

Read More

INFORMATII FOARTE IMPORTANTE de LA un mecanic cu peste 15 ani de experienta

Alex a devenit mecanic auto in 2003. Dupa absolvirea scolii profesionale de mecanica auto si a liceului de informatica, a urmat cursurile Bosch pentru a-si perfectiona cunostintele in domeniul auto. Prin mainile lui au trecut mii de masini, mai noi sau mai vechi. Isi da seama inca de la prima cheie cat de grava este situatia de sub capota si da un verdict dureros, atunci cand e cazul. Nu ii place sa iroseasca atat timpul lui cat si al
clientilor cu interventii inutile.

DE CE CARGURU

Experienta

Avem o experienta de peste 15 ani in verificari auto. Ne-au trecut pragul service-ului peste 400 de masini second-hand care au fost atent verificate.

Acces la licitatii Auto

CarGuru va ofera posibilitatea sa cumparati de pe cele mai mari site-uri de licitatii online din afara tarii, avand astfel posibilitatea sa achizitionati autovehicule noi și uzate, inclusiv autoturisme, furgonete pentru livrări și camioane ușoare.

Relatie pe termen lung

Vom tine legatura si dupa ce ati achizitionat masina prin intermediul nostru. Va vom oferi servicii de intretinere preventiva, revizii tehnice anuale si interventii la cerere.

Economisire de bani

Cateva detalii omise in momentul verificarii masinii pot echivala cu sute sau mii de euro cheltuiți pe reparații ulterioare.

Transparenta

Clientii nostri au rezervat un loc in primul rand atunci cand vine vorba de o verificare tehnica asupra masinii second-handpe care doreste sa o cumpere.

Consultanta gratuita

Vom purta cateva discutii pe mail sau la telefon si vom stabili împreuna ce autovehicul ti se potriveste (marca, model, versiune de motorizare, etc.) in ce plaja de pret te încadrezi și ce dotări optionale preferi.

10 PONTURI PRETIOASE

Descarca GRATUIT cele 10 PONTURI PRETIOASE de la un mecanic cu peste 15 ani de experienta in domeniul auto!

cE SPUN CLIENTII NOSTRI

Am avut un fost coleg de scoala care a incercat sa-mi vanda o masina cu directia defecta. Mi-a dat-o pentru un test drive, recomandand-o ca fiind "super" Audi A4. As fi putut avea un accident la prima curba. Am lucrat cu destui oameni in industria auto din Romania incat sa aflu urmatoarele adevaruri imuabile: masinile SH sunt prezentate ca si "impecabile" in orice situatie, oamenii cu care colaborezi, indiferent de relatia pe care o ai cu ei, vor cel mai scurt drum catre bani. Cum iesi din acest cerc vicios? Ai nevoie de trei lucruri: sa obtii o buna valoare pentru serviciul pe care il platesti, un serviciu de calitate, o persoana in care sa ai incredere. Acestea sunt si trasaturile definitorii ale baietilor de la CarGuru.

Cristina, 34 ani
Bucuresti

Nu ma pricep la masini asa ca am apelat la acesti baieti de la CarGuru. Experienta de peste 8 ani in domeniul auto isi spune cuvantul: stiu cum sa verifice o masina second-hand in cel mai mic detaliu pentru a vedea daca a avut vreun accident sau daca ascunde vreun defect.
Bravo baieti, tineti-o tot asa!
Edi, 37 ani,
Ploiesti